Zestaw I
- Rosół po królewsku z makaronem lub zupa „Łebska”
- Rolada wieprzowa lub pieczeń wieprzowa w sosie własnym lub faszerowana pieczeń z piersi indyczej
- Kotlet schabowy panierowany lub kotlet Cordon Bleu lub pieczone udko z kurczaka
- Ziemniaczki gotowane z koperkiem/kluski śląskie
- Zestaw surówek – z kapusty pekińskiej, z buraczków, z marchewki z pomarańczą
- Śledź w trzech smakach – z olejem, śmietaną, koncentratem pomidorowym i rodzynkami
- Wędliny i mięsa z sosami: cumberland, tatarskim, tabasco
- Deska serów mieszanych z orzechami i winogronami
- Pasztet domowy w cieście francuskim
- Rożki z szynki wieprzowej z kremem chrzanowym
- Jaja faszerowane
- Półmisek „warzywko”
- Sałatka wiosenna
- Sałatka grecka z serkiem feta i oliwkami
- Pieczywo mieszane
- Masło smakowe
- 0,5 porcji na osobę
- Puchar lodowy lub tort książka lub ciasta tortowe lub kruche ciasteczka
- Patera 3 – piętrowa z owocami garnirowanymi
- Soki w dzbankach – 0,5 l/osoba
- Napoje gazowane – 0,5 l/osoba
- Woda mineralna gazowana i niegazowana – bez ograniczeń
- Kawa, herbata – bez ograniczenia
- Bogracz wieprzowy po 1 porcji na osobę
Koszt: 210,00 zł /osoba
Zestaw II
- Rosół domowy z makaronem lub krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
- Zraz zawijany wieprzowy lub schab pieczony
- Kotlet de Volaille lub kotlet z piersi kurczaka w migdałach
- Ziemniaki gotowane z koperkiem/Ziemniaczki opiekane
- Zestaw surówek: z kapusty białej, buraczki z cebulką, selera z rodzynkami
- Śledzie w zalewie śliwkowej lub po łebsku
- Gondola mięs pieczonych i wędlin w towarzystwie serów pleśniowych
- Wędliny i mięsa pieczone z trzema sosami
- Deska serów z winogronami
- Pierś z indyka pod galaretką w owocowej szacie
- Sałata cesarska z kurczakiem grillowanym
- Sałatka z gruszką marynowaną
- Pieczywo mieszane
- Masło smakowe
- po 0,5 porcji na osobę
- Lody mieszane z dodatkami lub szarlotka na ciepło ze śmietaną lub naleśnik z gałką lodów lub ciasta domowego wypieku
- Napoje gazowane – 2 szt/osoba | 0,2 l napoju gazowanego (Sprit, Cola, Tonic, Fanta)
- Soki owocowe – 0,5 l/osoba
- Woda z cytryną – bez ograniczeń
- Kawa i herbata – bez ograniczeń
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem drożdżowym lub paluchem z ciasta francuskiego
- po 1 porcji na osobę
Koszt: 170,00 zł /osoba
Zestaw III
- Rosół z makaronem lub krem z brokułów z groszkiem ptysiowym
- Marynowana szynka w pomarańczach lub kotlet schabowy panierowany po francusku
- Ziemniaczki z koperkiem/Kluski śląskie
- Sałatka wielowarzywna
- Warzywka blanszowane – kalafior, brokuły, fasolka, marchewka
- Rolada wieprzowa z nadzieniem
- Nuggetsy z kurczaka w płatkach kukurydzianych
- Gondola mięs pieczonych i wędlin w towarzystwie serów pleśniowych
- Jajo faszerowane na specjalną okazję
- Sałatka jarzynowa
- Pieczywo mieszane
- Masło
- po 0,5 porcji na osobę
- Soki owocowe – 0,5 l/osoba
- Woda z cytryną – bez ograniczeń
- Kawa i herbata – bez ograniczeń
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem lub z paluchem z ciasta
- po 1 porcji na osobę
Koszt: 135,00 zł /osoba