- Coctail z krewetek
- Carpaccio z łososia, podane z marynowanym imbirem i płatkami avocado
- Krewetki SCAMPI smażone na oliwie i czosnku – 1 szt
- Łosoś marynowany w cytrynie i koperku
- Łosoś wędzony na cytrynie
- Mus z łososia wędzonego lub z sandacza z bakaliami
- Mus ze szczupaka z krewetkami
- Ostrygi z cytryną
- Paluszki z kraba z grzybami leśnymi
- Pasztet z łososia
- Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym lub sosem chrzanowym
- Pstrąg w galarecie
- Pstrąg wędzony na cytrynie
- Pulpeciki rybne w galarecie
- Roladki z łososia z musem śmietankowym
- Rolmopsy w zalewie korzennej lub z cebulką i marchewką
- Ryba po grecku lub po chłopsku – z warzywami
- Ryby i owoce morza
- Sakiewka z łososia wędzonego i kawioru
- Sałatka z owoców morza
- Sandacz w galarecie
- Śledzie w zalewie śliwkowej lub po Łebsku
- Śledź na sposób tradycyjny lub w śmietanie
- Śledź pod pierzynką lub w sosie tatarskim z cebulką
- Śledź w trzech smakach – z olejem, śmietaną, koncentratem pom. i rodzynkami
- Tatar z łososia świeżego
- Tatar z łososia wędzonego
- Tatar śledziowy
- Terina z sandacza z zielonymi szparagami
- Torcik śledziowy z czerwoną cebulką
- Torcik śledziowy z warzywami marynowanymi i kawiorem
- Węgorz smażony
- Węgorz w galarecie
- Tatar wołowy
- Galantyna drobiowa
- Kurczak a’la frytki
- Paszteciki królowej (piersi z kurczaka zawijane w ciasto francuskie)
- Pasztet z kurczaka
- Pasztet z kurczaka z orzechami
- Pasztet z wątróbek drobiowych i wieprzowych
- Pierś indyka pod galaretą w owocowej szacie
- Rolada z kurczaka
- Roladka z kurczaka z boczkiem wędzonym
- Roladka z indyka z bakaliami
- Tarina z indyka w osłonie z marchewki
- Carpaccio – polędwica wołowa marynowana
- Mus z cielęciny
- Mus z wątróbek drobiowych
- Pasztet z dziczyzny z sosem borówkowo-żurawinowym
- Pasztet wieprzowy w cieście francuskim
- Półmisek mięs pieczonych z sosem chrzanowym
- Półmisek zimnych mięs (karkówka, szynka, schab)
- Roladki szynkowe z kremem chrzanowym lub roladki szynkowe z jajkiem
- Roladka z polędwiczki wieprzowej ze szpinakiem i serkiem topionym
- Schab karkowy nadziewany śliwkami z trzema sosami: cumberland, cygańskim, tatarskim
- Schab pieczony w pieprzu cytrynowym lub z ziołami
- Schab z kieszonką i kurkami w śmietanie
- Schab ze śliwką w czerwonym winie
- Schab ze śliwką lub z morelą lub w galarecie
DRÓB
- Bryzol z indyka
- Czipsy z kurczaka
- Grillowana pierś kurczaka w towarzystwie sosu borowikowego
- Kaczka z miodem i cytryną
- Kotlet de Volaille (nadziewany masłem, zieloną pietruszką)
- Kotlet z piersi indyka panierowany
- Kurczak nadziewany po polsku (nadzienie z wątróbki)
- Pieczeń z piersi indyka nadziewana morelami z sosem cumberland
- Pierś indyka pieczona na żurawinie
- Pierś z indyka nadziewana ananasem
- Pierś z indyka z polewką miodową lub z sosem śliwkowym
- Roladki indycze nadziewane
- Roladki z kurczaka (boczek wędzony, pieczarki, cebula)
- Szaszłyki z piersi indyka z cytryną
- Udka indyka pieczone w piwie z pieczarkami
- Udko pieczone z zieleniną lub z migdałami lub z sezamem
- Udka w glazurze brzoskwiniowej (słodko-kwaśnej)
- Udka kurczaka miodowo-musztardowe
WIEPRZOWINA
- Eskalopki wieprzowe w cieście serowym
- Golonka pieczona z warzywami i duszona w piwie – 1 kg
- Gołąbki z mięsem i sosem pomidorowym
- Karkówka nadziewana serem i mięsem
- Karczek zapiekany sezamem
- Klopsiki wieprzowe w sosie musztardowym
- Kotlet mielony
- Kotlet mielony nadziewany pieczarkami
- Kotlet schabowy w panierce ziołowej
- Kotlet schabowy z musem morelowym
- Kotlet schabowy panierowany
- Kotlet schabowy panierowany po francusku
- Kotlet schabowy zapiekany w serze mozarella z prawdziwkami
- Kotlet szwajcarski (z serem żółtym)
- Kotlety wieprzowe nadziewane bryndzą
- Marynowana pieczeń wieprzowa
- Pieczeń rzymska
- Pieczona szynka z miodem i piwem
- Plaster szynki wieprzowej pieczonej w sosie z zielonego pieprzu
- Polędwiczki wieprzowe zawijane w szynce
- Przysmak „Boruty” (kotlet schabowy saute z pieczarkami i pomidorami)
- Rolada ze schabu z grzybami i sosem żurawinowym
- Roladki wieprzowe w liściach pory
- Roladki ze schabu z tartym chrzanem i kaparami
- Schab z pieczarkami lub szparagami
- Stek wieprzowy z cebulką
- Sztuka mięsa w sosie pieczeniowym
WOŁOWINA
- Zraz zawijany tradycyjny
- Zraz zawijany wieprzowy duszony
- Gulasz wołowy z cebulą i papryką
- Gulasz wołowy z warzywami
- Klasyczne rolady wołowe
- Kuskus z wołowiną
- Pieczeń wołowa w sherry z oliwkami
- Pieczeń wołowa z papryką
- Polędwica wołowa w cieście
- Rolada z cielęciny z farszem grzybowym i sosem żurawinowym
- Rolada z cielęciny w sosie z borowików z farszem grzybowym i sosem żurawinowym
- Steki w sosie kaparowym z polędwicy wołowej
- Steki z pieczarkami z polędwicy wołowej
- Wołowina w potrawce
- Zrazy z owczym serem
RYBY
- Filet z ryby w panierce orzechowej
- Filet z ryby w sosie maślano-koperkowym
- Halibut w sosie koperkowym
- Halibut zapieczony w maśle łososiowym w sosie z cytrusami
- Karp po staropolsku w szarym sosie
- Łosoś zapiekany z grejpfrutem
- Pstrąg pieczony w sosie śmietanowym
- Pstrąg smażony z migdałami
- Sandacz smażony z porami i tymiankiem
- Szczupak faszerowany
- Szczupak w sosie chrzanowym lub w wędzonym boczku
- Węgorz smażony w cieście serowym lub w sosie koperkowym
- Zrazy z sandacza z borowikami
- Bulion z kuleczkami drobiowymi
- Bulion z makaronem
- Delikatna francuska zupa cebulowa z grzaneczkami
- Krem z brokułów z groszkiem ptysiowym
- Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
- Krem z pomidorów z łazankami
- Krem ze szparagów z grzankami lub groszkiem ptysiowym lub prażonym migdałami
- Polewka pieczarkowa z grzanką
- Rosół po królewsku z makaronem
- Rosół po królewsku z makaronem naleśnikowym
- Zupa cygańska (z pieczarkami i boczkiem)
- Zupa Łebska z kuleczkami mięsnymi
- Zupa myśliwska
- Zupa rybna z grzankami
- Zupa Soljanka (z warzywami i baleronem)
- Zupa włoska (z papryką i pomidorami)
- Żur zabielany z ziemniakami
- Żurek na kiełbasie z jajkiem/ lub z białą kiełbasą
OBIADOWE
- Bukiet jarzyn gotowanych
- Buraczki zasmażane
- Kapusta zasmażana
- Kolorowa z kapusty pekińskiej z majonezem
- Marchewka zasmażana
- Marchewka oprószana groszkiem
- Mizeria po cygańsku
- Mizeria z ogórków ze śmietaną
- Pieczarki w śmietanie
- Pikle (papryka i ogórki konserwowe, grzybki w marynacie)
- Sałata zielona ze śmietaną
- Surówka „Arizona”
- Surówka cygańska ( z ogórków kiszonych i cebulki)
- Surówka jesienna lub wiosenna
- Surówka piękności (seler + orzechy)
- Surówka wielowarzywna
- Surówka z buraczków
- Surówka z kapusty czerwonej
- Surówka z kapusty kiszonej
- Surówka z kapusty świeżej
- Surówka z marchewki i jabłek lub z marchewki i pomarańcz
- Surówka z pory i owoców kandyzowanych
- Surówka z pory, jabłek i marchewki
- Zestaw surówek
SAŁATKI
- Amerykańska – ananas, pieczony kurczak w sosie curry
- Cesarska z kurczakiem
- Caprese – plasterki pomidorów i sera mozzarella ze świeżą bazylią lub oregano
- Copa Cabana – avocado, cebula, pomidory, śmietana, tabasco
- Grecka (sałata zielona, pomidory, papryka, ogórek, oliwki, feta, zioła prowansal.
- Helga – ogórek kiszony, cebula, ziemniaki got. śledź w oleju, jaja na twardo
- Jarzynowa tradycyjna
- Jarzynowa na szynce
- Jesienna – z kapustą pekińską
- Nicejska – sałata, pomidory, ogórek zielony, jaja na twardo, oliwki czarne, tuńczyk w oleju, sos vinaigrette
- Nigeryjska – z sałaty lodowej, smażonych krewetek, owoców mango
- Owocowy raj (z jogurtem)
- Ryżowa z owocami i kukurydzą
- Sałatka na sosie śmietanowym z czarnym kawiorem
- Szefa Kuchni – sałata lodowa, jajka na twardo, szynka, ser żółty, papryka, sos włoski
- Śledziowa z buraczkami
- Śledziowa z majonezem
- Tuńczykowo-paprykowa (z ryżem)
- Wiosenna kompozycja – z sosem vinaigrette/warzywna
- Z kompozycją świeżych warzyw, kiełkami słonecznika i wędzonym pstrągiem
- Z kurczaka z ryżem i ananasem
- Z owocami i kurczakiem w sosie curry (z ryżem)
- Z owoców mango i avocado i z sosem słodko – ostrym
- Z owoców morza
- Z szynki i kalafiora z sosem jogurtowo-majonezowym
- Z szynki i sera żółtego
- Z tuńczykiem i makaronem penne
- Z wędzonym łososiem lub z pstrągiem i ziołami (sos vinaigrette)
- Ziemniaczana – w sosie jogurtowym z jajkiem lub z serem feta
- Galaretka wieprzowa lub drobiowa
- Galaretka z brokułami i piersią indyczą
- Kurczak w galarecie
- Ozorki w galarecie
- Deska serów mieszanych z orzechami i winogronami
- Jaja na specjalną okazję (faszerowane)
- Jajko w szynce
- Pomidor faszerowany bukietem warzyw
- Półmisek „warzywko” (pomidory, ogórki świeże, papryka konserwowa)
- Półmisek tradycyjnych wędlin (polędwica, baleron, szynka konserwowa)
- Półmisek wędlin i mięs z sosami: cumberland, tatarskim, tabasco
- Rożki obfitości z szynki konserwowej lub rożek z szynki z chrzanem
- Wędliny i mięsa z sosami: cumberland, tatarskim, tabasco
- Wybór wędlin
- Beszamelowy lub pieczarkowy
- Borówkowy lub żurawinowy lub ziołowym
- Chrzanowy
- Cumberland lub diabelski
- Dip do warzyw blanszowanych
- Dip do warzyw surowych
- Holenderski
- Kurkowy lub z prawdziwków
- Leśny
- Musztardowy lub koperkowy lub ziołowy
- Piwny, pomidorowy, tatarski, tabasco – do wyboru
- Szary lub pieczeniowy
- Vinaigrette, czosnkowy, czosnkowo-rzodkiewkowy, jogurtowy
- Z zielonym pieprzem
- Ciasto domowego wypieku do wyboru
- Galaretka owocowa z bitą śmietaną
- Krem Dyplomatów
- Krem waniliowy z owocami
- Krem brulee waniliowy
- Krem brulee czekoladowy
- Lody w bezie zapiekane z advocatem
- Lody płonące
- Lody z owocami kandyzowanymi i advocatem
- Lody mieszane z owocami leśnymi
- Lody z gorącymi wiśniami
- Melba z morelami
- Mus bananowy, mus czekoladowy, mus pomarańczowo-kokosowy – do wyboru
- Naleśnik z gałką lodów i sosem pomarańczowym lub sosem wiśniowym
- Panna Cotta w żelu wiśniowym
- Puchar lodowy
- Sałatka owocowa z lodami waniliowymi
- Sorbet cytrynowy
- Sorbet migdałowy
- Sorbet z lodów owocowych lub z szampanem
- Szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną
- Tiramisu
- Patera z owocami – 3 stopniowa – 1 kg owoców-flambirowanych
- Ananas – 1 szt.
- Mieszanka owoców – 100 gr (mandarynki, winogrona,pomarańcze)
- Frytki/ lub kluski śląskie/lub kluski francuskie
- Frytki/ziemniaki
- Kasza gryczana
- Kasza jęczmienna
- Masło
- Masło smakowe: ziołowe, czosnkowe, paprykowe
- Pieczywo białe
- Pieczywo mieszane
- Ryż biały
- Ryż po meksykańsku/ryż ziołowy
- Ziemniaczki w chrupiącej skorupce
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Ziemniaki w folii
- Ciasta różne – 1 kg
- Tort na stelażu – 1 kg
- fontannę czekoladową z oryginalną belgijską czekoladą
- wytwornicę baniek mydlanych
- udziec wieprzowy własnego wyrobu – specjalność firmy
- pieczony prosiaczek z ziemniaczkami w folii i z kaszą
- stół wiejski z własnymi wyrobami i swojskimi wędlinami lub stół z potrawami kaszubskimi